Måste bara snabbt få skriva av mig lite att, det är så jäkla skönt att lära sig något nytt.

Att känna att man lärt sig något nytt som man till fullo greppar och verkligen får direkt användning för som gör att man bli sugen på att ta sig ann ännu mer projekt och ännu mer kunskap.

intelligence consists not only in knowledge, but also in the skill to apply knowledge in practice.” – Aristotle

Kändes som ett bra citat just nu, har många gånger känt att jag kunnat göra det mesta om jag bara hade velat, men mitt senaste projekt nu så har jag lärt mig koncept som jag inte alls greppade förut och får nu direkt anvädning för.

Det jobbigast med att lära sig något nytt på denna grad jag gör nu, som i detta fall en PHP hemsida, med Mysql, Javascript, AJAX/API, Jquery,Bootstrap där jag nu nästan konstant snavar över en ny upptäckt hur man kan göra livet lättare för sig själv så pass mycket att jag istället vill gå tillbaka till min första rad kad av projektet och ändra om allt så det använder det nya sättet att lösa ett problem.

Som senaste dagarna här har jag löst en knut i skallen om hur egentligen ObjectOrientedProgramming bäst skulle gå att använda för mig, och bara en sådan sak om att jag nu förstår hela upplägget bakom PHP.net info-sidan, den makes sense för mig, det underlättar så mycket så man själv vill forska fram en lösning istället för att kopiera segment från Stackoverflow.

 

Snabb rant, men lovar jag ska försöka visa lite roliga projekt framöver också.