Nu är det allvar!

Äntligen har man gjort det, Startat ett Aktiebolag och köpt mina två hyresfastigheter!

Detta är på en väldigt liten skala just nu såklart, men jag är exalterad och hoppas allt kommer funka nu när det är på allvar och ska dokumenteras väldigt noga vart alla pengar går.

Jag har alltså två stycken hyresfastigheter i Bollnäs som båda har vardera 2 lägenheter, Totalt 4 lägenheter.

på Banken har jag nu 2.3 miljoner i lån och ca 80 000kr i kontant.

Mitt mål är att konstant återinvestera all vinst i dessa fastigheter för att öka dess kvalitet och värde, men också skapa ett så automatiserat system som möjligt, underhållsfritt helt enkelt.

Främst ska jag se över om det går att skapa inkomst på fler ytor som står tomma, samt se över om solfångare tillsammans med fjärrvärme är något alternativ för framtida ekonomi.

Jag har hemsida för dessa fastigheter klar redan, som heter samma som mitt företag www.hemtopia.se, bara besöka om ni vill se hur dom ser ut etc.

Som alla Aktiebolag så måste även jag se över min bokföring, jag har valt Fortnox i detta nu och Aspia som revisor som ska hjälpa mig komma igång såhär det första året.

Förhoppningsvis ska jag klara av att sköta bokföringen så gott som helt själv så småningom, men dit är det långt, just nu kämpar jag med bokföringskoder och hur ens balans ser ut, inte ens fått min första räkning för lånet, lite spänd.