säga att det är otroligt mycket roligare att ta bilder när det är varmt ute, för att frysa om händerna är aldrig roligt.

Men sen behöver man inte alltid vara ute heller, jag tog några snapshots av ett band som framträdde i Gävle.

Lekte med alla inställningar i dessa foton, skalning, fyllighet, delade toner, kontrast etc.. allt. Kan ha blivit för mycket, kan ha behövts på grund av andra omständigheter. Men foton blev det, och det är huvudsaken då man är ute på, ta bilder.

länk till banden  https://www.facebook.com/gubbjavlar/ – https://facebook.com/Lastkaj14/

 

Vill man verkligen ta bilder, så kan man likt mig ta på sig underställ med långkallingar och hela kittet, samt handskar med touch-spetsar på sig. Perfekt för att avfyra systemkameran via mobilappen utan att ta av sig handskarna.
Då blev det lite bock bilder.

 

Men efter all denna fotografering blir man helt klart sugen på att skaffa en ”riktig” foto-kamera, då dessa är med en filmorienterad 16mp systemkamera, eller till och med mobilkamera på dom band-bilderna.

Men att få ännu vidare bilder med fullformat och den enorma möjligheten i cropping som dom bilderna genererar vore grymt att få uppleva, även det större dynamiska omfånget skulle vara en fröjd att få till sin fördel.

Kategorier: Media