Panasonic GH5s

is it me you been looking for ?

Ja det är det!

 

Måste lite fort skriva av mig att, jag kör just nu med Pansonic GH4, men längtar så otroligt mycket till att jag kan gå över till uppföljaren, och inte bara uppföljaren utan den proffs film orienterade uppföljaren, Alltså GH5som då är ännu mer inriktad på mer seriöst filmskapande än den utan S.
Men eftersom den kom ut bara för några månader sedan så ligger priset fortfarande skyhögt och jag har ingen produktion just nu som rättfärdigar det inköpet så får jag hålla mig lite till.

Dels gh5s men även längtan efter DJI´s Mavic pro 2 med dess Hasselblad sensor gör att man törstas en heldel.

Men att köpa det nyaste hela tiden smakar på rejält det, Så frågan är, vad Kommer ni andra skaffa ? har ni något köp framöver ni sparar er till ?

 

Kategorier: Media