Ännu en Live inspelning

Detta var för ”Pre-party” till Gefle Metal festival Som The Kristet Utseende nu skulle (åter igen) ha sin Absolut sista spelning.

Jag Ställde såklart upp på att dokumentera detta sista tältmötet så gott jag kunde.

Fotoväskan strukturerade jag om för denna shoot, så den skulle passa mig bättre.
Det blev som följande:

GH4 + Speedbooster + Sigma 18-35 + Sigma 18-200 + Zoom H6 + Sony CyberShot + Mini”gorillapod” + Stativ + extra batterier, ND filter, Minneskort, Lins rengöring samt Battery-grip till GH4a (monterad på bild, syns ej)

Jag Snäppte på Stativets väska på topp-handtaget av kameraväskan för att få med mig det allt-i-ett, men inte nöjd med hur det funkar, Ska nog leta efter bättre kamera-väska, en som också kan få plats med Laptop utanpå allt, vore prima. Har ni Förslag skriv gärna en kommentar!

Väl på plats såg det ut såhär typ

En bra plats att stå på, lite väl långt ifrån allt, men en upphöjd plattform och inramning så jag slipper bli knuffad eller spilld på av alla som dricker på plats, vilket var riktigt nice.

Eftersom det blev så långt bak, så gick jag på 18-200mm objektivet för att kunna komma närmre, det var så gott som dagsljus denna sommarkväll ändå, så hade inga problem med det, speciellt inte eftersom man använder speedbooster.

Ljudet från Zoomen blev väldigt snett då det var Stereo, så nästan allt ligger i vänster kanalen, men spelar ingen roll, bara jag har sync till kameran så är förhoppningarna att jag även ska få ljudet från mixerbordet för att göra en bra mastering till slutprodukten.

Jag tog även med mig en Sony Point-n-shoot för diverse B-roll, som jag både gick runt med bland publiken men även bara klämde fast vid räcket då jag gjorde annat, såhär såg det ut

Värt att notera att den där gorillapod-kopian var något jag köpte från Ebay för runt 100kr, vilket nu  egentligen har totalt gett upp, så bör börja leta efter alternativ, har iof köpt ett riktigt Gorillapod 3K men den ska användas till min GH4a.

Kommer låta projektet vila tills jag har riktiga ljudfilerna, får se vad som händer då. men det ser riktigt bra ut iaf.

Men såhär ser det ut från ett av klippen iaf, helt innan edit, kommer bli riktigt bra!

 

Samt en bild tagen, med hård edit istället

 

Det var det för nu, ännu ett inlägg kommer när jag redigerat och ska posta allt detta.

 

Kategorier: Media